PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bli frivillig?

Som frivillig velger du selv hva du ønsker å gjøre, og hvor mye tid du vil bruke. Noen har en spesiell målgruppe de brenner for, andre har en interesse de ønsker å dele med andre, mens andre igjen trives med å gjøre praktiske ting. Oppgavene er varierte og mangfoldige, og vi er alltid åpne for nye behov, prosjekter og ideer. Vi kan også videreformidle til andre organisasjoner og foreninger. Sammen finner vi ut hva som passer for deg! 

På Hasselbakken finnes det mange muligheter. Du kan du bli aktiv i en av organisasjonene, gjøre en frivillig innsats på ulike aktiviteter og tilbud eller være med i ulike grupper som arbeider for Hasselbakkens drift. Språk- og leksekafe, damedag, språkvenn, turkamerater, besøksvenn, hagegruppe og praktisk hjelp er eksempler på noen av aktivitetene og tilbud som skapes og drives av frivillige som har tilknytning til Hasselbakken. 

Går du med en tanke om å starte noe nytt, eller ser du et behov? Vi hjelper deg gjerne i gang.Vil du melde deg som frivillig, eller kanskje du vil vite litt mer? Send inn nedenstående skjema eller ta kontakt med oss på telefon 66 76 81 22