PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bli frivillig?

Som frivillig velger du selv hva du ønsker å gjøre, og hvor mye tid du vil bruke. Noen har en spesiell målgruppe de brenner for, andre har en interesse de ønsker å dele med andre, mens andre igjen trives med å gjøre praktiske ting. Oppgavene er varierte og mangfoldige, og vi er alltid åpne for nye behov, prosjekter og ideer. Vi kan også videreformidle til andre organisasjoner og foreninger. Sammen finner vi ut hva som passer for deg! 

Som frivillig finnes det mange muligheter. Du kan du bli aktiv i en organisasjon eller gjøre en frivillig innsats på ulike områder. Noen eksempler på aktiviteter og tilbud i regi av Asker Frivilligsentral er Språk- og leksekafe, damedag, språkvenn, turgrupper, Digital Torsdagstreff, aktivitetsvenn, Krafttak mot kreft med mer. Flere av aktivitetene skjer i samarbeid med andre organisasjoner. 

Vi hjelper deg gjerne i gang. Vil du melde deg som frivillig, eller kanskje du vil vite litt mer? Send inn nedenstående skjema eller ta kontakt med oss på telefon 66 76 81 22