PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Til Topps

I samarbeid med Asker Turlag (DNT) og Integrering og migrasjonshelse i Asker kommune er det startet en ny turgruppe for flyktninger. Gruppen er et integreringstiltak for nyankomne flyktninger som ønsker å bli bedre kjent med turmulighetene i Asker. I tillegg er det godt for både helse og mestringsfølelse å komme seg ut.

Annenhver torsdag kl. 18 går turgruppen fra Borgen, Borgenveien 100 v/ Barnas Hus. Gruppen går i første omgang turer på stier og turveier i nærområdet, for så å gå lengre turer til Vardåsen, Skaugum og Kolsåstoppen. Tempo og lengde tilpasses deltakernes behov og ønsker, samt vær og føre.

Dersom du ønsker det kan du også være med til Galdøpiggen. Et annet mål for turgruppen er nemlig å bestige Galdhøpiggen gjennom programmet «Til Topps». Til Topps er et samarbeid mellom Den norske turforening, Røde Kors og Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, og arrangeres 29.-30. juni.  For mer informasjon om Til Topps, se http://www.rodekors.no/tilbudene/til-topps/

Lyst til å være turleder eller turlederassisten for gruppen? Eller har du rett og slett lyst til å bli kjent med nye mennesker? Ta kontakt!

OBS! Første tur etter jul blir torsdag 4. januar

 

Foto: Røde Kors