PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Aktivitetsvenn

Aktivitetsvenn - dobbel glede

Aktivitetsvenn er et landsdekkende tilbud utarbeidet av Nasjonalforeningen for folkehelsen. Aktivitetsvenn finnes i over 100 kommuner. Nå har vi startet opp Aktivitetsvenn i Asker! 

Aktivitetsvenn er enkelt - du trenger bare å gjøre noe du liker, sammen med en som har demens. Dere kan gå tur, fiske, male eller bare møtes for en kaffe og en prat. Vi kobler deg sammen med en som har samme interesse som deg. Du kan gjerne være Aktivitetsvenn hver uke, eller en gang i måneden. Vi finner en tid som passer for deg. 

Du trenger ingen spesielle kunnskaper eller egenskaper. Du trenger egentlig bare å være deg selv. Hvis du har en interesse, eller noe du synes er hyggelig å gjøre, så er det et godt utgangspunkt. Hele poenget er at både du og din nye venn skal ha gleden av opplevelsen. Du får veiledning og kurs. Kurset er gratis og gir deg kunnskap om demens og kommunikasjon. Kurset har et omfang på 6 timer fordelt på 2 dager.

I samarbeid med Asker demensforening og Asker kommune tilbyr vi jevnlig kurs for nye Aktivitetsvenner. Tidspunkt for neste kurs blir annonsert på vår facebook-side, nettside og frivillig.no 

For mer informasjon og påmelding, send en epost til aktivitetsvenn@asker.frivilligsentral.no eller fyll ut nedenstående skjema